Jegenyefenyők > 2. oldal > Fenyő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jegenyefenyők > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Abies concolor - Kolorádófenyő
http://www.tuja.hu/fenyok1.htm

20-40 méter magasra növő tömött kúpos koronájú fa. Kaliforniában a legmagasabb példány 58,5 méter magas, törzsátmérője 271 cm. A hőséggel és szárazsággal szemben különösen ellenálló fajta.

Abies concolor - Kolorádófenyő
Fenyőkert Díszfaiskola: Jegenyefenyők
http://www.tar.hu/fenyokert/abies.htm

A jegenyefenyők, mint nevük is mutatja, karcsú termetükkel, alakjukkal díszítenek elsősorban. Egytűs fenyők, levélalapjuk kiszélesedő, tobozuk álló, erősen gyantás. Fajai az északi féltekén minden nagyobb hegység magasabban fekvő régióiban elterjedtek. Általában a párás, hűvös klímát kedvelik, jól tűrik a hónyomást. Egyes fajai kiválóan tűrik a szélsőséges viszonyokat, míg másokat a magyar klímán nagyon nehéz megtartani. A hazai viszonyok közt öntözött kertbe, parkba valók. Törpe változatai kiváló sziklakerti növények, az alapfajokat szoliterként ültessük.

Fenyőkert Díszfaiskola: Jegenyefenyők
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
fenyo.wyw.hu: A fenyőfélék, a vörösfenyő kivételével örökzöld növények, melyek életet visznek kertünkbe, meleget otthonunkba. Fenyőfákkal, fenyőfélékkel és azok felhasználásával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye: fenyő fajták az erdei fenyőtől, az ezüstfenyőig, gondozásuk, felhasználásuk, fenyő bútorok.
Gyűjteményünkben 222 válogatott fenyőfa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 222 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 22325