Faiskolák, kereskedők > Fenyő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Faiskolák, kereskedők > 19 weboldal. Kategória leírása: Fenyőcsemete termelés, értékesítés, faiskola, fenyőfa, dísznövény, örökzöld kereskedők.

fenyo.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fenyőcentrum
http://fenyocentrum.hu/

Fenyőcentrum – Központban a fenyőfa. Fenyőfa gazdaságunk közel 25 éve foglalkozik fenyőfa, karácsonyfa termeléssel, fenyőcsemete előállítással. Kis és nagy tételben egyaránt vállaljuk kertészeti árudák, faiskolák, magánszemélyek és kereskedők kiszolgálását. Termékeink megvásárolhatók személyes átvétellel és postai utánvéttel is.

Fenyőcentrum
Fenyőkert Díszfaiskola
http://fenyokert.fw.hu/

Faiskolánkban díszfák és díszcserjék szaporítóanyag-előállításával foglalkozunk, melyeket további nevelés céljából elsősorban faiskolai termesztők részére ajánlunk.

Fenyőkert Díszfaiskola
Gondos Miklós őstermelő
http://www.gondosfenyo.com/

Földlabdás illetve cserepes fenyőfélék, Örökzöldek.

Gondos Miklós őstermelő
Foki fenyőcsemete kert
http://fokifenyo.hu/

Kertészetünk 1976 -ban alakult, családi vállalkozásként. Fenyőcsemeték előállításával, nevelésével foglalkozunk, növényeink 2-3 éves, szabadgyökerű, import magból nevelt csemeték. Több mint 30 éves tapasztalattal és korszerű technológiával garantáljuk a minőséget. Minden növényünk az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet és a Megyei Növény és Talajvédelmi Szolgálat által ellenőrzött.

Foki fenyőcsemete kert
Nordmann és ezüst fenyők, földlabdás, cserepes és vágott fenyők.
http://www.nordprod.ro//hu/home

Romániában termesztett Nordmann és Ezüst fenyők. Földlabdás, cserepes és vágott fenyők kis és nagy mennyiségben.

Nordmann és ezüst fenyők, földlabdás, cserepes és vágott fenyők.
Dísznövény kereskedelem és webáruház
http://www.disznoveny.net/

Webáruházunk dísznövények, azon belül is lombos fák, örökzöldek, cserjék, évelők, futó és kúszó növények, télálló bambuszok, díszfüvek, rózsák, gyümölcsfák és karácsonyfa árusításával foglalkozik, melyek szabadgyökeres, földlabdás és konténeres formában vásárolhatóak meg. Választékunk széles körű, fajtákban és méretekben egyaránt. Áruházunk az egész ország területén vállalja dísznövénye ingyenes kiszállítását, saját gépjárműveivel, ha vásárlása eléri, vagy meghaladja az 5000 Ft-os vásárlási értéket.

Dísznövény kereskedelem és webáruház
Wiandt Díszfaiskola Kertészet
http://www.tuja.hu/

Kerti növények, dísznövények, fák, díszfák, díszfüvek, fűszernövények, kerti virágok, örökzöldek, tavi növények, vizinövények, fenyő fajták, szobanövény fajták.

Wiandt Díszfaiskola Kertészet
Sass csemetekert
http://www.csemetekertem.hu/

Csemetéink keltetése, továbbszaporítása kizárólag import, illetve származással igazolt magokból történik, mely igazi alapja a jó kelési arányoknak a további szaporításnak és kiültetéseknek! Csemetéinkkel nemcsak a nagyobb gazdaságokat, erdészeteket célozzuk meg erdőtelepítés céljából, hanem a kisebb egyéni termelőket, parképítőket, karácsonyfa termesztőket, vagy esetleg az udvarukat parkosítani akaró magánembereket is!

Sass csemetekert
Silvanus
http://www.silvanus.hu/

A Silvanus Díszfaiskola 28 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A díszfaiskola legnagyobb termesztő telepe 100 ha-os felülettel a Fertő-Hansági Tájvédelmi Körzetben, Kapuvár város közelében, Kistölgyfapusztán található. A cég a hazai ismertség mellett jelentős európai hírnévre is szert tett. Export forgalma az összes forgalom 35 %-át teszi ki. Hazai legfontosabb kereskedelmi partnerei az önkormányzatok, kertépítő cégek, és a kertészeti árudák.

Silvanus
CSORDÁS CSEMETE
http://www.csemete-kert.hu

Csemetekertünk Somogy megye déli részén található. Erdészeti facsemetékkel,fenyőcsemetékkel,karácsonyfával /fenyő fával/ foglalkozik. Erdészeti facsemeték erdő telepítésre és parkosításra is alkalmasak. Karácsonyfának-fenyőfának való csemetéink import magokból kerülnek előállításra. Karácsonyfa telepünkön a leg keresetebb fafajok megtalálható. Erdészeti facsemeték: Mézgás éger, nyír, szürkenyár, platán, gesztenye,akác, közönséges dió, kocsánytalan tölgy, kocsányos tölgy, cser tölgy,vörös tölgy, fekete fenyő, erdei fenyő, luc fenyő. Fenyőcsemeték: luc, szerb luc, szürke luc, ezüst /arizona, caibab/, concolor, duglasia, normand /kaukázusi,nemes,koreai, cefalonika/. Karácsonyfának való fafajok: luc, szerb luc, szürke luc,ezüst, ,concolor, duglasia, normann.

CSORDÁS CSEMETE
Fenyőfutár
http://www.fenyofutar.hu/

Gyönyörű, csak első osztályú dán nordmann fenyőfákat szállítunk Önhoz az idén is! Ha nincs ideje a fenyőfaválogatásra, vagy nehézkesen oldható csak meg a karácsonyfa hazaszállítása, akkor válassza a Fenyőfutárt, és vásároljon fát akár otthona kényelméből! A fák végeit szállítás elött megfaragjuk, hogy könnyen be lehessen állítani a talpba, így Önnek és családjának már csak a díszítéssel kell foglalkoznia.

Fenyőfutár
Abies fenyő-karácsonyfa nagykereskedés
http://www.fenyo-karacsonyfa.hu/

Lucfenyő, ezüstfenyő, feketefenyő, normandfenyő termesztés és értékesítés. Luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete termesztés és értékesítés.

Abies fenyő-karácsonyfa nagykereskedés
Magnolia Bt.
http://www.magnoliabt.hu/

A Magnolia Bt Díszfaiskola Somogy megyében , a Balatontól délre - Nagyatád körzetében, jó adottságú termőhelyeken működik. Az itteni táj és a klíma kedvező ökológiai feltételeket teremt a magnolia fajták termesztésének, - a névadó magnolia mellett tuja, boróka, hamisciprus és törpefenyő fajtákat, – valamint a faiskolánkban ugyancsak kedvező feltételeket találó magnolia, hortenzia, hibiscus és buxus változatokat szaporítunk.

Magnolia Bt.
Kolibri dísznövény kertészet
http://www.kolibrikerteszet.hu/

Kolibri dísznövény kertészet és webáruház. Díszfák, díszcserjék, fenyők és örökzöldek...

Kolibri dísznövény kertészet
Elefánty Faiskola, Oroszlány
http://elefantyfaiskola.hu/

Honlapunkon megtalálhatják aktuális gyümölcsfa és dísznövény kínálatunkat. Melyekről hasznos leírásokat olvashatnak oldalunkon. Szolgáltatásaink: fűnyírás, elhanyagolt területek kaszállása. Segítséget találhatnak az ültetéshez, gondozáshoz. Ötletek, tippekt és tanácsok a kertészkedéshez, szőlészkedéshez.

Elefánty Faiskola, Oroszlány
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
fenyo.wyw.hu: A fenyőfélék, a vörösfenyő kivételével örökzöld növények, melyek életet visznek kertünkbe, meleget otthonunkba. Fenyőfákkal, fenyőfélékkel és azok felhasználásával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye: fenyő fajták az erdei fenyőtől, az ezüstfenyőig, gondozásuk, felhasználásuk, fenyő bútorok.
Gyűjteményünkben 222 válogatott fenyőfa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 222 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 22701