Top 40 legújabb link > Fenyő - wyw.hu

Szponzorált linkek
Minőségi vörösfenyő gerenda
https://farengetegfatelep.hu/voeroesfeny-epit-freszaru

Tartós faárut keres megfizethető áron? A péceli Farengeteg fatelepen forgalmazunk minőségi akác deszkákat, vörösfenyő gerendákat és lambéria alapanyagokat. Amennyiben felújítást tervez, talál kínálatunkban teraszburkolatot és zsindelyt is. Kiváló minőségű fatermékeink mellett készséggel állunk rendelkezésére, olyan szolgáltatásainkkal is, mint például: méretre vágás, faanyag megmunkálása és házhoz szállítás. Érdemes honlapunkra többször ellátogatni, hiszen folyton megújuló akciókkal várjuk vásárlóinkat! Kattintson, és kérdés esetén keressen bizalommal!

Minőségi vörösfenyő gerenda
Fenyőbútor24.hu
https://fenyobutor24.hu/

Kiváló minőségű bútorok széles választéka. Ágyak, szekrények, cipőtartók és még sok más gyönyörű és tartós bútor! Kattintson, ismerkedjen meg a kínálatunkkal és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Fenyőbútor24.hu
Minőségi ágyak fenyőből
http://agy-agykeret.matracasz.hu/fenyo-agy.html

Fenyőből és más, kiváló minőségű alapanyagokból készült ágyak, a Matrac Ász webáruház kínálatában. Fenyő ágyak, ágykeretek borovi, luc vagy vörösfenyőből.

Minőségi ágyak fenyőből
Élethű mű karácsonyfák webshopja
http://karacsonyfa.eumedjob.eu/elethu.html

Vásároljon akár nagy tételben mű karácsonyfát. Viszonteladókat, és magánszemélyeket egyaránt kiszolgáunk. Vegye fel üzletkötőnkkel a kapcsolatot.

Élethű mű karácsonyfák webshopja
Fenyő bútor webáruház
http://www.enteriorbolt.hu/fenyobutor

Fenyő bútor értékesítésével foglalkozunk, mert a fa a maga természetességében a legszebb. Webáruházunkban minden olyan bútort megtalál, amire csak szüksége lehet egy lakberendezés alkalmával! Bútoraink egyedileg, sok kézimunkával készülnek. A bútorok kombinálhatók bármely egyéb stílussal, anyaggal, könnyen beilleszthetők az enteriőrbe bármely más bútor és kiegészítő mellé.

Fenyő bútor webáruház
Fenyő rendelés
http://karacsonyfawebshop.hu/

A fenyőfa házhoz rendelése ma már nem újdonság, hiszen rengeteg család megtapasztalta, hogy mennyivel szebb és nyugodtabb a karácsony, hogyha a karácsonyfa megtalálásával és hazacipelésével járó stressz helyett csak a szépségre és kényelemre koncentrálnak. Karácsonyfa webáruházunkban biztosan Ön is megtalálja a tökéletes fenyőfát.

Fenyő rendelés
Élethű műfenyők
http://mufenyo.net/

Karácsonykor örökös dilemma a fenyővásárlás: műfenyőt vagy igazit? Egyre többen gondolkodnak környezettudatosan és választanak műfenyőt karácsonyra, mivel szerencsére manapság, már szép és élethű darabokat lehet venni. Az oldalon Prémium minőségi műfenyők közül válogathat az érdeklődő. Kiváló minőségű alapanyagok, retusálatlan, valódi termékfotók.

Élethű műfenyők
Meghitt karácsonyhoz fenyőcsemeték
http://www.fenyofa.hu

Fenyő vásárlása előtt aprólékos tájékozódásra ajánlott a világhálót használni. Sok érdekes ötlet olvasható ezen a szakmai weblapon. A fenyő csemete ültetése nem könnyű dolog. Néhány pici hiba jelentős károkat eredményezhet. A megfelelő fenyőfa ültetési módszerekkel elkerülheti a károkat és maximalizálhatja a nyereséget. Fenyő ültetési tanácsok mellett kiváló minőségű fenyőcsemete megvásárlására is lehetőség nyílik a honlapon. Ellenőrzött minőségű állományból olyan fenyőfákat vásárolhat, amelyek életképessége magasan az átlag fölötti.

Meghitt karácsonyhoz fenyőcsemeték
Kátai fenyőkéreg
http://fenyokereg.hu/

A cég számos kertészeti problémára nyújt megoldást. A Kátai Fenyőkéreg fagy elleni védelemre és sikosságmentesítésre is alkalmas. A cég segít a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában, a szükséges mennyiség kiszámításában, házhoz szállít.

Kátai fenyőkéreg
Fenyőfélék - lucfenyő, borovi-erdei fenyő, vörösfenyő
http://www.alfoldfa.hu/tudastar/fenyofelek-lucfenyo-erdei-fenyo-borovi-voros ...

A fenyőfélék a tűlevelűek csoportjába tartoznak, amelyeknek több mint 100 fajtája létezik. Méretben és kinézetben a legkülönbözőbbek lehetnek, a hatalmas, óriási méretű fáktól a törpe bokorig. A tényleges élőhelyük rendkívül elterjedt. A fenyőfélék megtalálhatók az Északi sarkkörtől a Déli féltekéig, néhány példánya még Jáva és Szumátra szigetein is. A legtöbb fajta, mint például a jegenyefenyő és a lucfenyő nem igénylik a magas hőmérsékletet, ezért ezek a legelterjedtebb fajták, amelyek terjedelmes fenyőfa erdőket alkotnak Szibériában. A legnagyobb összefüggő fenyves erdők az északi félteke hidegebb területein találhatók.

Fenyőfélék - lucfenyő, borovi-erdei fenyő, vörösfenyő
Táblásított fenyő lap
http://www.alfoldfa.hu/termekek/tablasitott-fenyo-lap/

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. A modern építészet és kerttervezés nem is akar, de nem is tudna enélkül a megújuló természetes alapanyag nélkül meglenni. Ha megbízható faipari beszállítót keres, akkor válassza a lambéria, a hajópadló és egyéb minőségi faipari alapanyagok szakértőjét! Többnyire fenyő alapanyagok sokrétű megoldásait kínálom Önnek. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket! Személyesen keresem fel Önt telephelyén vagy irodájában, hogy bemutassam a képviselt gyártó cégek termékpalettáját.

Táblásított fenyő lap
Kerti bútor
http://www.otthonakertben.hu

Kínálatunk közt számos fenyőből készült kerti bútor szerepel, mely ékes dísze, és praktikus eleme lehet kertjének.

Kerti bútor
Fenyő illatú illóolaj
http://herbol.hu/fenyo_illoolaj

Kellemes közérzet, nyugalom és harmónia. Egy nehéz nap után hatásos felüdülést ígérnek illóolajaink.Illóolaj termékeink 100%-ban olaj tartalmúak, hozzáadott oldószereket nem tartalmaznak. Hatásfokuk, a természetesen kivont olajoknak köszönhetően, egyediséget sugároznak. Tekintse meg webáruházunk széles kínálatát!

Fenyő illatú illóolaj
Ágy-matrac.hu - a fenyőbútor webáruház
http://www.agy-matrac.hu

Ugye járt már úgy, hogy a nézelődést, sőt egyáltalán a vásárlás örömét a bal lábbal felkelt, mogorva eladó elrontotta? Egy új szekrénysor, ágy kiválasztása fontos esemény! Ne hagyja, hogy elvegyék a kedvét! Otthona melegéből, egy pohár borral vagy bögre teával a kezében, nyugodt körülmények között választhatja ki új bútorait nálunk, s garantáljuk, ha személyesen is találkozunk, velünk akkor is elégedett lesz! Jó böngészést és szép álmokat kívánunk!

Ágy-matrac.hu - a fenyőbútor webáruház
Magyar fenyőbútor - 5 év garanciával
http://magyarfenyobutor.hu/

A Magyar Fenyőbútor család tagjai tömör borovi fenyőből készülnek, ezzel is sugallva a tartósságot. Minden Magyar Fenyőbútorra – sok gyártó egy éves garanciájától eltérően - 5 év garanciát adunk.

Magyar fenyőbútor - 5 év garanciával
Könyv örökzöldek, fenyők gondozásáról
http://www.konyv-konyvek.hu/orokzoldek_es_fenyok_orloci_laszlo

Orlóci László Örökzöldek és fenyők c. könyve azt a 128 fajt és fajtát mutatja be, amelyek a hazai viszonyok mellett jól fejlődnek, átvészelik a kemény teleket és megfelelőápolással sokáig gyönyörködtetnek. A szerző felhívja a figyelmet azokra a buktatókra, amelyek a telepítésnél, takarásnál, árnyékolásnál stb. adódhatnak, javaslstot ad legkedvezőbb kerti elhelyezésükre, alkalmazásuk lehetőségeire, sokoldalú felhasználásukra.

Könyv örökzöldek, fenyők gondozásáról
Melcher fenyőbútorok
http://www.melcherbutor.hu

Bútorainkkal a természetet visszük el az Ön otthonába! Kizárólag tömör Borovi fenyővel dolgozunk, így az Ön szekrénye, ágya tartós, stabil darab lesz. Üzemünkben a legmodernebb technológiákat használjuk, hogy a legmesszemenőbbekig ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat!

Melcher fenyőbútorok
Sündy fenyőbútor
http://www.sundybutor.hu/fenyobutor.html

Cipőszekrények, asztalok, nappali bútorok, és egyéb fenyőfából készült bútorok szaküzlete - Sündybútor.hu

Sündy fenyőbútor
Matrackuckó - a fenyőbútor áruház!
http://www.matrackucko.hu

Termékeink között megtalálhatóak a magyar fenyőbútorok különböző fajtái - ágyak, szekrények, komódok, kanapék. Rövid határidővel, kedvezményes s zállítási feltételekkel és nagy rugalmassággal dolgozunk! Cégünk továbbá rugós, vákuum, hab, ortopéd és memory foam matracok forgalmazásával foglalkozik. Ha minket választ, nyugodt lehet! Matrackuckó - alvásban otthon vagyunk!

Matrackuckó - a fenyőbútor áruház!
Egyedi fenyő konyhabútorok
http://www.rmpkonyhabutor.hu/

Ha valódi tapasztalatra és színvonalas minőségre vágyik új konyhája megtervezésénél és legyártásánál, válassza az RMP Bt. konyhabútorait! Ízlése szerint találhat modern és klasszikus összeállításokat egyaránt, de a cég igény szerint egyedi kívánságokat is teljesít. Válassza ki az Önnek tetsző darabot a fényképes katalógusból vagy terveztesse meg álmai konyháját saját elképzelései alapján!

Egyedi fenyő konyhabútorok
Nordmann és ezüst fenyők, földlabdás, cserepes és vágott fenyők.
http://www.nordprod.ro//hu/home

Romániában termesztett Nordmann és Ezüst fenyők. Földlabdás, cserepes és vágott fenyők kis és nagy mennyiségben.

Nordmann és ezüst fenyők, földlabdás, cserepes és vágott fenyők.
Automata öntözőrendszer
http://vizozon.hu/automata-ontozorendszer.phtml

Automata öntözőrendszer a kertbe, hogy a mind a fenyők, mind a többi növény megkapja a számára szükséges vízmennyiséget!

Automata öntözőrendszer
Fa ablak
http://www.windoorstudio.hu/fanyilaszarok_hu.php

Fenyőfa, és egyéb fából készült ablakok és nyílászárók a Windoor Stúdió kínálatában!

Fa ablak
Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/

Kültéri teraszburkoló anyagok, és szaunaépítési fa kellékek a Skandináv Fatelepnél!

Skandináv Fatelep
Abies fenyő- karácsonyfa nagykereskedés
http://www.fenyo-karacsonyfa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id ...

1 db-os fenyőrendelések, frissen vágva, elfogadható, piaci áron. Maximum 1 napos vágás lucfenyőnél és ezüstfenyőnél. Házhozszállítás futárszolgálattal közvetlenül a földterületről. A fenyőket elfogadható piaci áron kapja. Egyik nap megrendeli, másnap megkapja. Szállítás december 1-től december 22-ig, egyedi igények szerint. Karácsonyfa választékunk: lucfenyő, ezüstfenyő, erdeifenyő, feketefenyő, normandfenyő. Ezenkívül: luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete termesztés és értékesítés.

Abies fenyő- karácsonyfa nagykereskedés
Abies fenyő-karácsonyfa nagykereskedés
http://www.fenyo-karacsonyfa.hu/

Lucfenyő, ezüstfenyő, feketefenyő, normandfenyő termesztés és értékesítés. Luc fenyőcsemete, ezüst fenyőcsemete, normand fenyőcsemete termesztés és értékesítés.

Abies fenyő-karácsonyfa nagykereskedés
Elefánty Faiskola, Oroszlány
http://elefantyfaiskola.hu/

Honlapunkon megtalálhatják aktuális gyümölcsfa és dísznövény kínálatunkat. Melyekről hasznos leírásokat olvashatnak oldalunkon. Szolgáltatásaink: fűnyírás, elhanyagolt területek kaszállása. Segítséget találhatnak az ültetéshez, gondozáshoz. Ötletek, tippekt és tanácsok a kertészkedéshez, szőlészkedéshez.

Elefánty Faiskola, Oroszlány
CSORDÁS CSEMETE
http://www.csemete-kert.hu

Csemetekertünk Somogy megye déli részén található. Erdészeti facsemetékkel,fenyőcsemetékkel,karácsonyfával /fenyő fával/ foglalkozik. Erdészeti facsemeték erdő telepítésre és parkosításra is alkalmasak. Karácsonyfának-fenyőfának való csemetéink import magokból kerülnek előállításra. Karácsonyfa telepünkön a leg keresetebb fafajok megtalálható. Erdészeti facsemeték: Mézgás éger, nyír, szürkenyár, platán, gesztenye,akác, közönséges dió, kocsánytalan tölgy, kocsányos tölgy, cser tölgy,vörös tölgy, fekete fenyő, erdei fenyő, luc fenyő. Fenyőcsemeték: luc, szerb luc, szürke luc, ezüst /arizona, caibab/, concolor, duglasia, normand /kaukázusi,nemes,koreai, cefalonika/. Karácsonyfának való fafajok: luc, szerb luc, szürke luc,ezüst, ,concolor, duglasia, normann.

CSORDÁS CSEMETE
Fenyőfa ismertető
http://www.ratalalsz.hu/hir/fenyofa-tudnivalok

Fenyőfa fajták bemutatása és a karácsonyfa történetének ismertetése. Mely fényőféléket látjuk szívesen karácsonykor otthonunkban. Tartósságuk, illatuk, méretük és áruk összehasonlítása. Vágott, ill. gyökeres fenyőkről hasznos információk, azok tartósságának megőrzése, életük védelme. Milyet vegyünk és hol?

Fenyőfa ismertető
Smaragd tuja
http://matyasciprian.hu/novenyek/smaragdtuja.php

Magyarországon jelenleg a legkeresettebb, legismertebb, legnagyobb mennyiségben ültetett tuja. A nyugati tuja fajhoz tartozik, annak talán legsikeresebb képviselője. Más országokban 'Emerald Green' néven is forgalmazzák, de hazánkban csak a 'Smaragd' név ismert. Amerikában nemesítették, onnan került Európába.

Smaragd tuja
Oszloptuja - A térkialakítás
http://www.silvanus.hu/diszfakescserjek/38-39.html

Oszloptuja: A keleti tuja fajtái között fontos helyet foglalnak el a különböző méretű és karcsúságú oszlop változatok. Gömbtuja: Karakteres csoportot képeznek a kisebbre vagy nagyobbra növő gömbformák. Smaragd oszloptuja: Míg az első oszlopfajták a kastélyparkok tágas terein alkottak festői galériákat, a házikertek divatjával a kisebb méretű oszlopok kerültek elõtérbe. Aranylombú keleti tuja: A Kínából származó alapfajt régen falusi kertekbe, főként pedig temetõkbe előszeretettel ültették. Innen származik a másik neve: Biota orientalis, azaz életfa.

Oszloptuja - A térkialakítás
A tuja (Thuja) nemzetség szaporítása magról
http://matyasciprian.hu/novenyek/tujamagvetes.php

Sokan szeretnek otthon saját növényeik szaporításával kísérletezni. A következő rövid írás megadja az alapismereteket a tuja nemzetséghez tartozó növények magvetéssel történő szaporításához. Elsősorban az olcsó tömeganyagnak vagy az oltáshoz használt alanynak szánt fajokat szaporítjuk így. A generatív vagy ivaros szaporításmód (magvetés) fő jellemzője, hogy az utódban keverednek az "apa-" és az "anyanövény" tulajdonságai. Tehát az utód nem lesz tökéletesen olyan, mint az "anyanövény", de olyan sem, mint az "apanövény". Ahogy nálunk embereknél is keverednek a szülői tulajdonságok, úgy a növényeknél is ugyanez történik. Ennek azért van különös jelentősége, mert hiába van egy csodálatos növényünk, az arról szedett magból csak a legritkább esetben lesz ugyanolyan, vagy nagyon hasonló növény. Egy színes lombú fajátnál nagy valószínűséggel nem fog öröklődni a a lombszín, így itt más szaporításmódot kell találnunk.

A tuja (Thuja) nemzetség szaporítása magról
Nyugati tuja
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyugati_tuja

A nyugati tuja (Thuja occidentalis) a fenyők (Pinopsida) osztályának a tűlevelűek rendjéhez, ezen belül a ciprusfélék (Cupressaceae) családjához tartozó faj. A nyugati tuja az óriás tujával együtt Észak-Amerika egyik legfontosabb tűlevelű fája. Az idiánok által életfának nevezett növény (kanadai vagy fehér cédrus, Thuja occidentalis) tűleveleit teafőzetként használták fel skorbutos betegek gyógyításánál C-vitamin tartalma miatt. Európában számos nemesített fajtáját dísznövényként ültetik. Nyírott és nyíratlan sövénynek egyaránt alkalmas.

Nyugati tuja
Keleti tuja
http://hu.wikipedia.org/wiki/Keleti_tuja

A keleti tuja vagy életfa (Platycladus orientalis, korábban Biota orientalis és Thuja orientalis) a ciprusfélék (Cupressaceae) családjába tartozó, kelet-ázsiai növényfaj (innen a keleti tuja elnevezés), a Platycladus nemzetség egyetlen képviselője. Kína, Japán és Korea területén alkot erdőségeket.

Keleti tuja
Fenyő vagy nem fenyő?
http://www.matyasciprian.hu/fenyo.php

Mit takar a fenyő szó? A "tuja" az fenyő? Vagy csak a "karácsonyfa" fenyő? Hogy is van ez? A válasz nagyon egyszerű. Az oldalon látható rendszertani besorolás (természetesen több rendszertani besorolás létezik, de ez esetünkben nem lényeges) egyértelműen mutatja, hogy a magyar dísznövénytermesztésben használatos "tuják" egyértelműen fenyők. Ami kivétel, azok a tiszafák, de a szakirodalom gyakorlati okokból kifolylólag a fenyők között tárgyalják őket, esetenként megjegyezve, hogy nem a fenyőkhöz tartoznak.

Fenyő vagy nem fenyő?
Fenyőkert Díszfaiskola: Tuja (Thuja)
http://www.tar.hu/fenyokert/thuja.htm

A köznyelvek által jól ismert tujafa, mellyel a kezdő kertészek előszeretettel ültetik tele kertjüket . Általában jól alkalmazkodik a hazai környezethez, de az utóbbi időben a nyugati tuja (Thuja occidentalis) egyre több problémával küzd, ezért lassan kiszorul kertjeinkből. A magyar nemesítésű fajták ez esetben is jobban bírják a hazai körülményeket. Csak napon fejlődnek megfelelően, az öntözést igénylik és meghálálják. Oszlopos változataik a téli hónyomást nehezen tűrik, ha tehetjük, rázzuk le a havat növényeinkről.

Fenyőkert Díszfaiskola: Tuja (Thuja)
Wiandt Díszfaiskola Kertészet
http://www.tuja.hu/

Kerti növények, dísznövények, fák, díszfák, díszfüvek, fűszernövények, kerti virágok, örökzöldek, tavi növények, vizinövények, fenyő fajták, szobanövény fajták.

Wiandt Díszfaiskola Kertészet
Wikipédia: Áltiszafafélék
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81ltiszafaf%C3%A9l%C3%A9k

Az áltiszafafélék (Cephalotaxaceae) a tűlevelűek rendjének egyik családja. Egyes rendszerekben a közeli rokon tiszafafélékkel (Taxaceae) együtt alkotja a Taxales rendet. Az áltiszafafélék és a tiszafák között hasonlóságot korábban a kutatók konvergens sajátosságoknak hitték, és ez ki is fejeződött a rendszerekben. A legújabb genetikai, sejttani, kemotaxonómiai vizsgálatok azonban egyértelműen tanúsítják, hogy az áltiszafák a tiszafák testvércsoportja, és a hasonló sajátosságok (törzsszerkezet, levelek egy síkban helyezkednek el az ágvégeken, egy magkezdemény alakul maggá stb.) nem konvergens tulajdonságok, hanem valóban a monofiletikus eredetet bizonyítják.

Wikipédia: Áltiszafafélék
Nagymagvú tiszafa
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagymagv%C3%BA_tiszafa

A nagymagvú tiszafa (Torreya) a tűlevelűek közé tartozó áltiszafafélék egyik nemzetsége. Fajai a Csendes-óceán partvidékéről (Kelet-Ázsiából, illetve Kaliforniából) származnak, de dísznövényként sokfelé meghonosították őket.

Nagymagvú tiszafa
Kelta fanaptár: Tiszafa
http://web.tvnetwork.hu/vidaa/celtics/fanaptar/tiszafa.html

Fanaptár: I mint idho, azaz tiszafa : téli napforduló (dec.23.) A tiszafa (Taxus baccata) a fenyõhöz hasonló tûlevelû örökzöld Európában. Kemény és rugalmas fájából régen fõleg fegyvert, íjat készítettek. Levelének es magjának mérges volta szabja meg helyét a hiedelmek világában. Ma is kedvelt temetõi díszfa, de már az antikvitásban a halál fája volt, ezért az ír fanaptár az év utolsó napjának jeléül a fenyõvel, az újjászületés fájával párban az év fordulójára ültette. A tiszafa téli helyét a naptárban az is indokolja, hogy igazán ekkor fejti ki mérge a hatását; lombja télen négyszer annyi mérget (taxint) tartalmaz, mint nyáron.

Kelta fanaptár: Tiszafa
Hirdetések
Oldal leírása
fenyo.wyw.hu: A fenyőfélék, a vörösfenyő kivételével örökzöld növények, melyek életet visznek kertünkbe, meleget otthonunkba. Fenyőfákkal, fenyőfélékkel és azok felhasználásával kapcsolatos weboldalak gyűjteménye: fenyő fajták az erdei fenyőtől, az ezüstfenyőig, gondozásuk, felhasználásuk, fenyő bútorok.
Gyűjteményünkben 222 válogatott fenyőfa témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 222 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 22703